出展資料請求 招待券お申込み

入場には1名につき招待券
1枚が必要です

招待券をお持ちでない場合、入場料\5,000/人。18歳未満の方の入場は固くお断りします。

TEL : 03-3349-8505
FAX : 03-3349-4922
MAIL :
isot@reedexpo.co.jp

ご協力いただいている媒体

報道関係者の方へ

本展では、毎回、様々な出版社や新聞社にご協力をいただいております。

CLIPS

文具・紙製品、製紙・パルプ、紙販売業界及び事務機器業界、ファンシー&パーソナルギフト業界などの動向を中心に、売れ筋調査(毎号)、座談会・アンケート調査の実施、諸官庁の統計資料、各種講演要旨など経営指針への諸資料を報道。
【読者層】
全国文具紙製品、事務用品の生産者、卸業者、小売業者を中心に、紙関連業界、ファンシー・ギフト業界と関係官庁、金融機関など。

日本事務機新聞

「日本事務機新聞」は1969年の創刊以来、事務機・OA業界の動向を報じてきました。日本経済の成長とともに発展した国産のOA機器は今も世界に誇る製品としてオフィスビジネスの現場で愛用されユーザーに価値を提供し続けています。 この業界に携わる方々はぜひ、さらなるビジネスサクセスにつながる「日本事務機新聞」と「OA年鑑」の情報をご活用ください。

旬刊ステイショナー

昭和24年創刊の「旬刊ステイショナー」は、文具・事務用品・事務機器の業界専門紙です。文具からファンシー・ギフト、ホビー、ビジネス機器 まで、文具業界をトータルにとらえた情報紙として、業界から高い評価を得ています。紙面は、最新のニュースや新製品・売れ筋商品情報、各種統 計資料、販売店の動向のほか、様々な特集を企画、中身の濃い、分かりやすい紙面づくりを心がけています。

月刊文具新聞

1949年に創刊。時流に合わせた最新の文房具関連情報を発信する文具業界専門紙です。サイトでは、一般向けとして電子書籍も配信中。試し読みできるページも用意しておりますので、ぜひご覧ください。

文房具屋さんドットコム

このホームページは、東京・名古屋・大阪に本社を置く文房具業界の専門紙誌 が共同して運営しています。
「文房具の世界」には、学校や家庭、あるいは会社で使うと便利なもの、使いやすいもの、環境に良いもの、夢のあるものなど、生活や仕事に役立つ商品が沢山あります。また、企業が豪華な景品を用意するキャンペーンや絵画募集などもあります。さらに、一般 の方が入場できる展示会も数多くあります。これらいろいろな情報を皆さんにまとめてお知らせし、皆さんからの情報も文房具の業界にお伝えするホームページが「文房具屋さんドットコム」です。
なお、弊社では、「文具検定」を主宰しています。文具検定は、「文具知識能力検定」の略称です。文具検定の目的は、文具店の店員の方々が文具の基礎知識を養い、販売力強化につなげてもらうことと、広く一般ユーザーにもっと文具を知ってもらうことにより、文具業界の活性化と文房具ファンの拡大を目指しています。
文房具屋さんドットコム
文具検定

月刊OAライフ

「月刊OAライフ」は、複合機・プリンター業界を始めとする事務機業界の専門業界紙です。
特に複合機・プリンター業界では、国内だけでなく米国、中国など海外情報も毎号掲載しており、業界動向や関連企業の動向などを、インタビュー記事も交えて掲載しています。業界関係の経営者様、開発企画ご担当者様、営業企画ご担当者様、営業ご担当者様が多くお読みいただいております。

月刊BUNGU TO JIMUKI

ステーショナリー業界の専門誌、月刊「BUNGU TO JIMUKI」発行の株式会社ニチマが出展する文具ビジネスに関わる出版物を紹介。
来場者は無料で日刊紙に載らないレアな情報を得るメリットがあります。

CovetED

"International, influential and trendy, CovetED is the world’s top collectors source for interior design and luxury lifestyle news. We attract a sophisticated global audience of both professionals and design lovers by presenting a unique, curated selection of interior design projects, exclusive interviews with the world’s best and collectable travel guides. Every two months we distribute 20.000 copies directly to professionals and in the major design events around the world – Milan, Paris, London, Singapore, New York, Miami. CovetED Magazine is also available in newsstands worldwide, including Barnes&Noble bookstores in the US and WHSmith bookstores in the UK."

Global Sources Publications (Holdings) Ltd. is a leading trade media company in Hong Kong providing sourcing services to worldwide suppliers & buyers. To maximize your business success, we publish over 10 trade magazines providing the latest market information of suppliers in various industries, such as promotional items, household, home decorations, toys & games, electronics premium, etc. Our Global Premium, Gifts & Houseware and Global Toys & Games have assisted numerous buyers in sourcing for their best-selling items.

International Office Supplies

“International Office Supplies” is the first professional stationery periodical in mainland of China, which has been continuously published for 17 years. It’s also one of the members of ISPA (International Stationery Press Association). Its website called IOS.COM.CN (www.ios.com.cn) has been leading in the peer industry and earned loyal readers successfully , It provides to clients and business partners with precise brand information, quality and the industrial trends to compare, in which will help recommending the latest product trends and distinguishing the real benefits between products. IOS never stops seeking and improving themselves, and ensure to offer a shortest cut for clients, buyers and business partners.

iSources

“iSources.com” is one of the most popular online trading platforms. It is a comprehensive sourcing guide which has over 200 distinct product categories and more than 1 million products online. Product sourcing is in an easier and a time-saving way. Buyers can also send product enquiries to suppliers directly which make the business negotiation faster. Besides, buyers can post their product enquiries on the website. It saves time that right suppliers will see the enquiries and contact with the buyers actively.

Living & Design, CORE Interior

Living & Design is a monthly-published magazine and Core Interior is a quarterly-published magazine which aims to feature international design projects and the inspiring aesthetics to the reader. Chapters comprise local exhibition, global design event, architecture, interiors, industrial design, art and lifestyle. We are devoted to creative design and quality to build up wide-ranging aesthetic culture in daily life.

MEGA SHOW

MEGA SHOW Part 1 and 2 are the largest and most important sourcing trade exhibitions every October for gifts, premiums, housewares, kitchen & dining, lifestyle products, toys & games and stationery in the Asia-Pacific region. Over 40,000 international import and export houses, wholesalers, distributors, agents, mail order companies and retailers from 128 countries and regions attended the show over the seven show days in 2016.

Stationey

Stationey+

URL:under reconstruction

(Used to be , created at year 2001, name changed at Jan.2017) has been the leading media of Asian, especially Chinese Stationery & Office Product industry, and is extending its contents coverage to Digital Imaging and Gift & Premium. Since its inception, it has provided a platform for individuals across the whole supply chain to exchange ideas, thoughts and experience, served local players insight into global markets as well as introduced well-established Asian OP & Stationery enterprises to outside world.

Steel Market Info

Steel Market Info, a govt. of India Regtd. quarterly trade publication is dedicated to promotion of Indian stainless steel houseware industries since 1999 at national and International (10 Countries) platform by free circulation among 20,000 trade readers.
Also have been organizing a annually Indian Stainless Steel Houseware Show Since 2011 which proved to be grand successes to provide a B2B platform to various manufacturers where they can build new business network and simultaneously strengthening the existing ones with their customers.

The Hong Kong Exporters’ Association (HKEA) was founded in 1955. HKEA is committed to safeguarding the interests and progressing the business opportunities of its member exporters. In recent years, HKEA is devoted to mobilize the industry to develop original design and brands to enhance their competitiveness by organizing the “Hong Kong Smart Design Awards” and setting up “DesignHK” pavilion at prominent overseas fairs to showcase innovative, creative and quality products from Hong Kong to international buyers.

The Office Times

The Office Times provides busy professionals with the latest news and trends in office supplies and related products. The printed version is distributed mostly free of charge and is complemented by a digital version to ensure a large readership. Free-access daily news is available at www.office-times.com along with a popular weekly newsletter. The Office Times is easy-to-read and concise to appeal to a predominantly European and international readership.